Най-вкусните рецепти от Иван Звездев.

Станислава Цалова се учела да готви от книга на Иван Звездев

  • Image 1527298 126

Чаровната синоптичка на Би Ти Ви започнала да готви покрай съпруга си Данчо. Самият той е добър кулинар и майстор на спагетите "Болонезе", рибните деликатеси, свинските ребърца, крем карамела, палачинките, гювечетата и така нататък. "Той при нас е майсторът, аз съм по обикновените манджи. Затова, когато имаме гости, винаги готви той, за да имаме по-гарантиран успех", хвали го жена му.

 

Любовта на двамата пламва в интернет, а от 2009 г. са семейство. Оттогава Станислава 
борави в кухнята с продуктите, които той обича. Първата манджа, която сама направила, били любимите му пълнени чушки.

 

Въпреки натоварения график в телевизията и изработката на бижута, с която Цалова и майка й се занимават, тя готви всеки ден. "Когато ми се съберат повече часове в кухнята, си мисля, че имам още една професия - готвач", смее се тя. "Часовете, прекарани в кухнята, са прекарани в работа за щастието на семейството ми и на любимия човек", добавя Станислава.

 

Макар че готви от няколко години, тя е натрупала знания и ценни съвети от майка си, също признат специалист в кухнята. "Мама готви по-универсално, а аз - това, което обича Данчо. Така че съм по-специализирана", казва Цалова.

 

Тя е научила много за кулинарията и от книгите с рецепти, които си е купувала от цял свят. Но по думите й никоя от тях не може да се мери с тази на колегата й от телевизията Иван Звездев. "По негов съвет си купих и машинка за варене на зеленчуци на пара, много я използвам, особено за броколи", разказва Станислава.